Pagina's

woensdag 1 april 2015

Hema lipbalm collectie


Hi, vandaag een review van de nieuwe lipproducten van Hema! 
XXX



Easy Shine Lipbalm


De Easy Shine Lipbalm collectie van Hema heeft 4 kleuren. Ik review vandaag de kleur 02 en 03, een roze en rode kleur.
De verpakking van de lipbalm ziet er mooi maar simpel uit. Als je de dop van de lipbalm afhaalt lijkt het op een lipstick. Het heeft een handige punt waarmee je goed de lijntjes om je lippen kan kleuren. Als je de lipbalm opdoet lijkt het op een lipgloss, je ziet een mooie glimmende kleur die niet heel fel is. Voor een duidelijke kleur moet je wel een paar laagjes aanbrengen. Het verschil met een echte lipgloss is dat het niet aanvoelt als lipgloss maar meer als een lipstick of lipbalm (zoals de naam al zegt). De lipbalm blijft goed zitten, maar vervaagd wel na een paar uur.
Ik vind deze Easy Shine Lipbalm producten van Hema heel erg fijn! Ze hebben een subtiele kleur zodat je ze heel makkelijk overdag kan dragen en zijn super fijn om op te doen! Ik vind deze producten zeker een aanrader en ook voor deze prijs!! x Simone

Easy Shine Lipbalm 03
€3,50
Deze lipbalm heeft een mooie rode glimmende kleur met ook wel een beetje roze er door heen. Niet te fel dus makkelijk te dragen voor overdag maar ook voor een feestje.



Easy Shine Lipbalm 02
€3,50
De easy shine 02 heeft een framboos achtige roze kleur. Super leuk voor de lente en zomer!





Soft Matt Lipbalm 



De Soft Matt collectie van Hema heeft 8 kleuren. Ik review vandaag de kleur 03 en 06.
De verpakking vind ik er heel mooi uit zien zeker voor deze prijs. Dat witte en zwarte met een mooie felle kleur staat super! De lipstick heeft een punt wat best prettig werkt maar voor de echt fijne lijntjes is het soms lastig. De lipstick ziet er mooi en fel uit wat ook grappig is dat hij heel lekker zoet ruikt ''plus puntje''. Als je de lipstick aanbrengt dekt hij eigenlijk al in een keer. Hij blijft best lang zitten Ook als je met je lippen er langs gaat blijft hij zitten. Als je wat drinkt zit het nog goed maar het kan wel uitlopen. Kortom ik vind de Hema Soft Matt lipsticks super en ga er zeker meer kopen!!
x Noa

Soft Matt Lipbalm 03
 3,50
Heeft  een mooie felle kleur, het lijkt een beetje op een framboos kleur.
Deze is super leuk voor naar een feestje!


Soft Matt Lipbalm 06
3,50
(Mijn favoriete kleur)
Het is een peache kleurtje en best fel hij heeft ook wat weg van de Mac Viva Glam.
Ik zou deze met een beetje een basic outfit combineren maar dit is echt een super lipstick voor in de zomer!








Hier nog wat swatches. Van links naar rechts: matt 06, matt 03, shine 03, shine 02


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten