Pagina's

woensdag 28 januari 2015

Japans Snoep

Hallo allemaal, vandaag maken we een Japans snoep setje! We hebben deze gekocht op de webshop http://www.mostcutest.nl/ . Hij heet popin-cookin oekakigummyland en kost 4,95.
We zijn zeker van plan om nog eens wat te bestellen, dus vond jij dit leuk laat dat dan zeker even in de reacties weten!



Zo ziet hij er dus uit: heel kleurrijk en gezellig. Op de achterkant staat uitleg, maar wel in het Japans. Soms kan je het aan de hand van de plaatjes al begrijpen, maar laten we gauw beginnen!




Je maakt het pakje open en haalt alles eruit. Er zit een bakje in, 4 zakjes, een pipet en vormpjes.
Daarna haal je alle vormpjes los en pak je een bakje met water. Dan vul je de 4 zijbakjes tot aan de rand met water met het pipet.



Vul het grote bakje (met de ster) met het hele groene zakje.


Doe in de eerste 3 zij bakjes het rode (aardbei), gele (citroen) en blauwe (kauwgom) zakje en meng het met het vorkje totdat alle poeder is opgelost.


Dan kan je de drie kleuren met elkaar mengen met het pipetje. Op de achterkant van het zakje staan wat voorbeelden om te mengen






Als je daar klaar mee bent kunnen we de snoepjes maken. Hark het witte poeder nog even goed door en leg er een vormpje in. Dan kun je met je pipet er een kleur in doen, even wachten... eruit halen en dan met je vorkje er voorzichtig uit halen. En dan natuurlijk proeven....




Wat wij er van vonden... 
In het begin is het wel lekker, maar daarna voelt het heel raar en word het heel zuur. Na een tijdje wordt alles hard dus snel opeten. Verder is het een hele leuke set om te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten