Pagina's

woensdag 11 februari 2015

Action Max&More Make-Up

Hi allemaal, vandaag hebben we een artikel over de max & more make-up van de Action. We hebben producten gereviewed waar je een look mee kan maken.We hopen dat jullie het leuk vinden. Wij waren ook erg benieuwd hoe de producten zouden zijn.





Pressed powder foundation dfc 260 fair

Dit is dus een poeder foundation. Toen ik het zag leek hij me heel fijn, eigenlijk is het een soort compact powder die ook nog eens heel goed zou moeten dekken. Het doosje ziet er heel mooi uit en best wel chique alleen gaat hij heel moeilijk open. De bovenkant is er ook al een keer afgevallen. Wel is het spiegeltje er in heel fijn. Maar nu de foundation zelf, hij poedert een klein beetje maar dat is niet vervelend. als je heel hard drukt lijkt het wel of je een creme laagje krijgt, iedergval de kleur word dan lichter. Hij dekt ook heel goed alleen ziet het er niet heel egaal uit, je ziet het namelijk wel zitten en het ziet er ook beetje poederig uit op je gezicht, maar voor deze prijs is het wel een fijn product. Een paar min puntjes, maar een prima budget product!!!





Pressed powder blush 032 rosewood

Dit is weer een pressed product, maar dat zijn bijna alle blushes wel.
Hij oogt heel plastic achtig, de zijkanten zijn ook al beschadigd. Toen ik hem open maakte dacht ik dat ik hem kapot had gemaakt, maar als je de blush omhoog doet zit er nog een geheim spiegeltje met sponsje, super vet natuurlijk. Zelf gebruik ik liever een kwast dan een spons, hij is wel heel zacht en het spiegeltje heel groot. Dan nu de blush zelf: het is een soort peache koraal kleurtje, heel mooi! Hij dekt best wel heel erg goed. Hij poedert iets meer dan de foundation maar dat is niet zo heel erg. Dus uiteindelijk voor deze prijs een mooi product ook al is het doosje wat minder.

               

   Moisturizing lipgloss nummer 29 fuchsia en nummer 10 paris pink

Ze ogen allebei wat goedkoop, maar zien er wel mooi uit. Het sponsje is heel mooi en klein. Ik vind dat wel fijn en de sponsjes zijn ook super zacht. Dan nu de lipgloss: ze dekken allebei super goed en blijven ook nog best lang zitten dus dat is echt super fijn. Dus voor deze prijs zou ik er nog wel een paar bij kopen, ze zijn gewoon super handig voor in je tas. Pink Paris zorgt voor een mooie glans en is ook een beetje peache koraal achtig, fuchsia is wat donkerder maar ook met een glans er dat zorgt net voor een feest kleurtje!








Baked eyeshadow smokey blue 429 rain forest

Het doosje van de oogschaduw ziet er mooi en professioneel uit. Er zitten 4 kleuren in: blauw, turkoois, lichtgroen en een soort groen geel. Er zit ook een klein oogschaduw kwastje bij, maar die is eigenlijk te klein om echt te gebruiken. De kleuren zien er best fel uit, maar toen ik ze ging testen waren het meer een soort pastel kleurtjes. Als je meerdere laagjes over elkaar doet wordt de kleur wel donkerder. Ook zitten er glitters in de oogschaduw dus daar moet je wel van houden. Voor deze prijs vind ik dit een goeie oogschaduw. Je kan er een mooie blauwe oog look mee maken voor als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat.






Extreme intense black waterproof volume mascara


De mascara van de max & more collectie ziet er simpel uit. In de verpakking zijn de mascara en het borsteltje apart van elkaar. Ik vind dit persoonlijk niet zo fijn, omdat het dus een tijdje duurt voordat de mascara goed aan het borsteltje zit en je hem dus goed kan gebruiken. Het borsteltje is wel heel fijn om te gebruiken en spreid je wimpers goed. De mascara zal waarschijnlijk wel snel uitdrogen, op de verpakking staat ook dat hij maar 3 maanden goed te gebruiken/houdbaar is. De meeste mascara's zijn 12 maanden houdbaar, maar voor deze prijs is het een hele fijne waterproof mascara.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten