Pagina's

zaterdag 17 oktober 2015

Lush nieuwe + winter collectie! Review + demo!

Hi allemaal, vandaag reviewen we de nieuwe winter collectie van Lush!
Afgelopen weekend waren we in Lush Utrecht en daar hebben we wat mooie beelden geschoten die je morgen kan bekijken!
 Zelf kochten we natuurlijk ook wat dingen en hieronder reviewen we er een paar.
Ook hebben we ze gefilmd! Het filmpje kun je bekijken op ons YouTube kanaal, via deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=46M6lrX0Zhc
Neem zeker even een kijkje!

Hebben jullie ook al iets van de nieuwe collectie?
XXX





Video:



Winter Collectie Lush 2015
Simone kocht de volgende ballen bij Lush van de winter collectie:

*Butterbear Bath Bomb 2,95
De Butterbear Bath Bomb ziet er super schattig uit! Hij ruikt heerlijk naar vanille, dezelfde geur als de Butterball.
Als je hem in bad doet komen er allemaal cacaoboterstukjes uit! Door de boterstukjes krijg je een soort laagje op je huid waardoor je huid super zacht wordt.
Wat wel jammer is bij deze Bath Bomb is dat er geen leuke kleurtjes uitkomen. De Butterbear is heel goedkoop dus als je een avondje lekker wil relaxen, is deze Bath Bomb heerlijk!



*Stardust bath bomb 5,55
De Stardust heeft ook een vanille-achtige geur, heel lekker en ontspannend.
In de Bath Bomb zit Fair Trade vanille uit Oeganda en kostbaar Peruaans rozenhout.
Als je de bal in bad gooit komen er allemaal kleine sterretjes uit die later oplossen in het water, echt super leuk!! Ook dit bad heeft net als de Butterbear geen felle kleur, maar de sterretjes maken je bad toch wel weer feestelijk!


Dashing Santa Bath Bomb 5,50
De Dashing Santa ziet er erg leuk uit door de kerstman vorm. De geur is echt de geur die je ruikt als je een lush winkel  binnenloopt, super lekker!
Als je hem in bad gooit, komen er allemaal gouden strepen uit! De gouden strepen geven het een beetje een magisch gevoel, super leuk! Ook is de kleur fantastisch, super mooi rood-oranje!
Ik raad de Dashing Santa Bath Bomb zeker aan!




Nieuwe collectie Lush
Noa kocht de volgende ballen bij Lush van de nieuwe collectie:

* Holly Golightly 6,95
Deze kocht ik ook, maar hebben we niet gereviewd. Je kunt hem wel bekijken op ons Instagram account om te zien hoe mooi hij schuimt!
Instagram: lovelifebeautynl 


*Karma Bubble Bar 6,95
De bal kruimel je onder de kraan of je kan hem in een panty doen, zodat er meer schuim vanaf komt. Je doet de bal dan in de panty en die hang je dan om je kraan heen. Je kan hem dan zeker wel meer dan 5 keer gebruiken. Het is een lekkere relaxte geur, mooi paars van kleur en veel schuim! Ook heb je  kleine glitters. En na het bad een zachte huid. Kortom een super bubblebar, omdat je hem vaker kunt gebruiken en je er een lekkere zachte huid van krijgt!

*The Experimenter 5,95
 De bal heeft mooie kleuren. Super vet effect, het loopt als een soort wolk uit elkaar. De bal ruikt best sterk. Uiteindelijk heeft je bad een  fel paarse kleur met glitters. Na het bad liggen er een paar glitters op je huid. De geur blijft op je huid en je huid blijft zacht.
Wel blijven de glitters na afloop in je bad liggen.
Ik kocht de bal in Oxfortstreet in London, maar hij was nu ook in Nederland te koop. Helaas is hij sinds kort overal al uitverkocht. Mocht je hem tegen komen dan zou ik zeker aanraden hem mee te nemen.


*Frozen 5,95
De bal is best spectaculair. Er komen namelijk uit de blauwe bal allemaal donker blauwe strepen. Maar ik  had eigenlijk wel iets meer verwacht van de Frozen bal. Het bad wordt wel fel blauw! De geur is een frisse geur, niet super sterk. Ook heb je kleine glitters in het bad. De kleine glitters blijven ook nog in je bad liggen na het gebruik. Ondanks dat ik meer had verwacht kan ik hem toch aanraden, omdat het bad zo'n mooie felle kleur heeft!

*Intergalactic 5,95
Deze bal is super gaaf! De kleuren zijn iets minder fel dan The Experimenter, maar de geur is wel echt super sterk! Ruikt een beetje naar mint. Uiteindelijk wordt je bad fel blauw.Wat grappig is, is dat in de bal nog wit zit dat er dus op het einde uit komt. Helaas blijft alle glitter wel in je bad liggen. Wat wel leuk is, is dat na het bad de glitters ook op je huid achter blijven. Misschien leuk om een bad te nemen voor je naar een feestje gaat? Ik zelf wil zeker nog zo'n bal kopen, omdat ik de geur heerlijk lekker vond ruiken en de kleuren echt super mooi vond!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten